bureau

bureau

Defesche Van den Putte heeft als doel de best denkbare gebouwen te ontwerpen. Gebouwen die stevig verankerd zijn in hun omgeving met een heldere ruimtelijke structuur en die een verhaal vertellen over het gebruik. Ingetogen, tijdloos en tot de verbeelding sprekend. Op deze manier kan het bureau een waardevolle bijdrage leveren aan de tijd en plek waarin we leven en werken.

dvdp werkt aan opgaven op het gebied van architectuur, stedenbouw, interieur en meubelontwerp. De verbinding tussen deze schaalgebieden vormt bij alle projecten een belangrijk uitgangspunt.

Vanuit een scherp bewustzijn van de positie als ontwerper werkt dvdp in de ruimtelijke, sociale en politieke context. Het bureau hecht veel waarde aan de combinatie van vakmanschap en beeldend vermogen om het soms onverwachte, maar steeds opnieuw passende antwoord op een ontwerpvraag te vinden. Nieuwe oplossingen en uitdrukkingsmogelijkheden die daarbij ontstaan geven ieder project een eigen architectonisch idioom en beeldtaal. Kenmerkend daarbij zijn een zorgvuldige materialisering en een technisch beheerste uitwerking tot in het laatste detail.

In de snel veranderende bouw- en ontwikkelingsprocessen vervult dvdp op een zelfbewuste manier een initiërende rol. Samenwerking en wendbaarheid zijn daarbij essentieel. Vanuit een sterke inhoudelijke betrokkenheid draagt het bureau graag zorg voor verbinding tussen de verschillende partijen.

Defesche Van den Putte is opgericht in 2016 en is een samenvoeging van de bureaus jefvandenputte architectuur en OD205 architectuur bv. De geschiedenis en de jarenlange ervaring dienen als een stevig professioneel fundament en tegelijkertijd als een vruchtbare voedingsbodem voor vernieuwing; zowel in vakkennis en creativiteit als in de sturing van processen.

Download hier onze brochure

U bent hier